Curriculum
Gradinita

Metaplast Education Titu își desfășoară întreaga activitate didactică utilizând reperele din curriculum-ul național al învățământului preșcolar românesc: ,,Curriculum pentru Educație Timpurie”, aprobat prin O.M. cu numărul 4.694 din data 02.08.2019.

Promovăm un învățământ de calitate, bazat pe strategii și metode didactice moderne, adaptate nevoilor preșcolarilor. De asemenea, ne centrăm atenția pe utilizarea jocurilor, în procesul de dezvoltare și învățare pentru copii. Teoria inteligențelor multiple (Gardner) ne ghidează demersul didactic în funcție de abilitățile fiecărui copil.

Curriculum pentru educație timpurie de la 0 la 6 ani

  • Domeniul Limbă și Comunicare – Educarea limbajului
  • Domeniul Științe – Activități matematice, Cunoașterea mediului
  • Domeniul Psiho-Motric – Educație fizică
  • Domeniul Om și societate – Educație pentru viață, Activități practice
  • Domeniul estetic și creativ – Educație plastică, Educație muzicală

Pentru grădinița noastră sunt foarte importante pasiunile copiilor, pe care dorim să le dezvoltăm, să le îmbinăm armonios cu activitățile de învățăre. Astfel, fiecare copil poate fi atras să se implice într-unul dintre cluburile realizate de cadrele didactice.

CLUBUL Logopedie Dezvoltarea limbajului, prof. înv. preșcolar: Drăgușin Nicoleta

,,Fii mereu pregătit să răspunzi chemării unui copil care are nevoie și ascultă și răspunde mereu copilului care ți se adresează” – Maria Montessori

La acest curs de logopedie, copiii învața să își dezvolte capacitatea de a se exprima corect în raport cu emoțiile și situațiile de comunicare prezente.

Obiective

pic-30

CLUBUL Micii bucătari prof.înv. preșcolar: Oprea Iulia Mihaela

La acest curs gastronomic, copiii vor descoperi bucătăria într-un mod mai mult decât plăcut, gătind și degustând propriile preparate

Obiective

Un curs de gastronomie
E bun în copilărie
Eu prepar și feliez
In timp ce mă și distrez
E și doamna educatoare
Nu-i loc de îngrijorare