Despre Noi

Grădinița cu program prelungit „Metaplast Education”, Titu este autorizată de Ministerul Educației cu nr. 5025/24.08.2021.

 

Gradinita

Unitatea noastră de învățământ pune la dispoziție o ofertă educațională gândită spre dezvoltarea completă a copilului, reușind totodată să ne adaptăm nevoilor individuale a fiecărui preșcolar.

Grădinița funcționează într-un spațiu modern, special amenajat după standarde europene. Fiecare sală de clasă este personalizată, are o notă distinctă dată de mobilier și culoarea lui, toate într-o armonie estetică care-i conferă căldură și-l face primitor. Este dotată cu aparatură electronică necesară pentru o predare modernă audiovizuală. În plus, avem sistem de supraveghere video. Curtea grădiniței cuprinde ansamblul de joacă format din balansoare, topogan, leagăne, șotron, jocuri, spații verzi și o sală de clasă în aer liber.

Am ales să avem în grădiniță grupe cu un număr mic de copii pentru a realiza o educație de calitate.

Viziune

Activitatea educațională a grădiniței va fi orientată pe trei dimensiuni valorice: educația formală, educația nonformală și educația incluzivă, aflate într-o continuă interdependență și un liant comun: parteneriatul educațional, pregătind copiii pentru adaptarea creativă la viața școlară și socială – obiectiv al calității în educație pentru Milieniul III.

h-02
h-09

Misiune

Misiunea grădiniței este de a desfășura un învățământ de calitate prin asigurarea unui climat de învățare modern, prietenos, aplicând metode interactive și strategii centrate pe copil, asigurând starea de bine și șanse egale la educație în parteneriat cu familia și comunitatea locală.

Echipa

Grupul grădiniței este compus dintr-o echipă solidă, formată din persoane tinere, calificate, instruite, monitorizate, iubitoare de copii, bine alese, preocupate de cunoașterea cât mai bună a fiecărui copil, pentru a putea construi trasee educaționale care să conducă la progresul individual a fiecărui preșcolar.


Personalul administrativ

Director: Daia Cristina
Contabil șef: Constantin Ana
Funcționar administrativ:  Doboș Claudia-Iuliana

Personalul didactic

Profesor înv. preșcolar: Ioniță Camelia Maria

Profesor înv. preșcolar: Toma Luminița

Profesor înv. preșcolar: Șerbănescu Ioana Maria

Profesor înv. preșcolar: Oprea Iulia Mihaela

Profesor înv. preșcolar: Drăgușin Nicoleta

Profesor înv. preșcolar: Nicolae Diana Maria

Personal nedidactic
Personal medical: Tănase Ana Maria
Îngrijitoare copii: Vlăsceanu Ana-Maria, Stan Andra Bianca

Îngrijitoare curățenie: Pîrvu Aneta

Gradinita_Metaplast-264